Τρόποι πληρωμής

Πως μπορώ να πληρώσω;

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτας(Προσωρινά μη Διαθέσιμο)

Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων. Η εταιρία Starlet έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover κ.λ.π. όλων των τραπεζών. Επίσης μπορείτε πληρώσετε με Digital wallet (Apple Pay, Google Pay και Viva Wallet), με IRIS Online Payments καθώς και πληθώρα άλλων επιλογών.
Η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών Viva Wallet. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς η πληρωμή δεν γίνεται στο Starlet.gr αλλά σε ασφαλή διακομιστή της υπηρεσίας Viva Payments μέσω πρωτοκόλλου SSL (Secure Socker Layer – 128 bits).

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Με PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλετε με την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.